AdvancedSearch
Menu
Home
Current Issue
Advance Articles
Past Issues
Submit
About
About GJAE
Editorial
Newsletter
GJAE – Jahrgang 50 (2001), Heft 6 von 8
ARTICLES
Jahrgang 50 (2001), Heft 6 von 8
Entwicklungen und
Erfordernisse für Anpassungen im Agribusiness
KLAUS G. GRUNERT, HANNES WEINDLMAIER
Deutsch
Jahrgang 50 (2001), Heft 6 von 8
Scenarios for the Food Industry in 2010
HANNE HARMSEN, BIRGER B. JENSEN, ANNE-METTE SONNE
Read Article
Deutsch
Jahrgang 50 (2001), Heft 6 von 8
Strukturwandel durch Fusionen im Ernährungssektor:
Ein anhaltender Konzentrationsprozess?
GYDE NEUMANN, CHRISTOPH WEISS
Read Article
Deutsch
Jahrgang 50 (2001), Heft 6 von 8
Innovations at the Borderline of
Food, Nutrition and Health in Germany
A Systems’ Theory Approach
KLAUS MENRAD
Read Article
Deutsch
Jahrgang 50 (2001), Heft 6 von 8
The Dairy Sector
in the Central European Candidate (CEC) Countries – The Status of Restructuring and Future Challenges
MONIKA HARTMANN
Read Article
Deutsch
Jahrgang 50 (2001), Heft 6 von 8
Transaktionskostentheoretisch basierte Analyse der Organisationsprobleme
bei der Erschließung des Ökomarktes
WOLFRAM DIENEL
Read Article
Deutsch
Jahrgang 50 (2001), Heft 6 von 8
Agro-food
Business Strategies for Origin Labelled Products
LUIS MIGUEL ALBISU, KATE CORCORAN
Read Article
Deutsch
Jahrgang 50 (2001), Heft 6 von 8
Consumer Perception of
Traceability in the Meat Chain
XAVIER GELLYNCK, WIM VERBEKE
Read Article
Deutsch
Jahrgang 50 (2001), Heft 6 von 8
Risk perception and consumer trust after a food scare: An experimental analysis
ANDREAS BÖCKER, SILKE ALBRECHT
Read Article
Deutsch
Last Issue
Search Issues & Articles
Next Issue
Menu